Kontakt

Kontakta oss och berätta hur vi kan hjälpa till.

Komma i kontakt

Gör en utflykt till Port Arthur

Gör en utflykt med Älvsnabben från Operan eller Rosenlund till antingen Lindholmspiren eller Slottsberget. Upptäck hur trevligt Göteborg är på Hisingssidan. När du klivit av båten rekommenderar vi en promenad över Slottsberget för att ta en titt på de vackra renoverade gamla trähusen och bio och teater Aftonstjärnan. På andra sidan berget hittar du Port Arthur Pub & Brygghus inte långt från Sannegårdshamnen.

Vi håller dörrarna öppna för alla förbipasserande som vill titta in på en bit mat och en god öl. Väljer du att komma landvägen hoppar du av bussen på hållplats Sannegårdshamnen. Det finns också gott om parkeringsplatser precis utanför.
Hemmafest

031 - 779 07 05

Boka abonnering och event

boka@portarthur.se

Skicka oss ett meddelande

Inte bara en pub

Upplev Port Arthurs och Hamnarbetarhuset

I anslutning till puben erbjuder Hamnarbetarhuset möjligheten att skapa minnesvärda stunder genom att boka din fest eller konferens. Upplev en unik kombination av historisk atmosfär och moderna mötesplatser på Älvstranden. Välkommen att förlägga dina bästa stunder hos oss!
Hamnarbetarhuset

Vår unika eventlokal i Sannegårdshamnen, Göteborg rymmer upp till 90 sittandes gäster och är perfekt för alla typer av fester och konferenser.

Abonnera

Skapa minnesvärda stunder med oss - allt från födelsedagsfester till bröllop och konferenser. Utforska vår lokal och boka nu för en oförglömlig upplevelse!

Öppettider

Port Arthur Hemmabryggeri

Där passion möter öl och varje hembryggt öl är en unik smakupplevelse.

Vår unika eventlokal

Rymmer upp till 90 sittandes gäster och är perfekt för alla typer av fester och konferenser

sv_SESwedish